Cxense Display

App for e-bøker

Last ned appen for å låne e-bøker raskt og enkelt!

Utlån av e-bøker fra biblioteket er nå tilgjengelig via BS Weblån app med tilgang til over 150 bibliotek.

Med denne appen har du biblioteket med deg uansett hvor du er. Bla i bibliotekets samlinger og lån bøker i EPUB-format på reise eller hjemme, direkte til din smarttelefon eller ditt nettbrett. Med e-lån er tittelen du låner tilgjengelig gratis i et begrenset tidsrom, og vil etter dette bli fjernet automatisk fra kontoen din.

Appen lar deg ikke bare søke i bibliotekets samlinger, men også bla gjennom de ulike emnene. Det er lett å se om en tittel er tilgjengelig, og du kan også filtrere søkeresultatene dine etter tilgjengelige titler.

Omfattende beskrivelse og bokomtale gir deg all nødvendig informasjon om den aktuelle boken.? Man kan reservere titler som midlertidig ikke er tilgjengelige, og du vil motta en e-post så snart boken er klar til utlån. Du får en oversikt over dine reservasjoner, og tittelen lånes herfra når den blir tilgjengelig igjen.

Du har til enhver tid en komplett oversikt over alle titlene du har lånt hos ditt bibliotek. Foreløpig kan man kun låne og lese e-bøker i EPUB-format.

REGISTRER DEG
For å bruke tjenesten må du ha lånekort hos et bibliotek som benytter BS Weblån. Ta kontakt med ditt bibliotek for brukernavn og passord. Dersom du allerede bruker ditt biblioteks e-lån kan du benytte samme innloggingsinformasjon for å logge inn i appen.

LESE BØKER
Du kan lese alle lånte bøker i EPUB-format direkte på smarttelefon eller nettbrett ved å installere og aktivere Bluefire Reader eller en annen bokleser-app som kan brukes med DRM. Når man starter Bluefire Reader for første gang må man autoriseres med en Adobe ID, fremgangsmåte for dette finnes under Info-fanen i BS Weblån-appen.

LAST NED TIL IPHONE/IPAD 

LAST NED TIL ANDROID 

Trenger du hjelp til å laste ned appen, ta kontakt med oss på Lyngdal bibliotek!


_
_
_