3

På med ruteskjorta, og bli med tilbake til 1969! Fortunate Sons: CreedenceMania 1969

1969 som gav oss Woodstock, Månelandingen og Vitnamkrigen, og ikke minst er det året hvor Creedence gav oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Sons, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise til året Creedence eide, bli med på CreedenceMania 1969!

Norges fremste Creedence-band, Fortunate Sons, følger nå opp publikumsfavoritten Creedence StoryNight med et nytt show. Bandet tar i dette konsertshowet publikum med på en musikalsk tidsreise. I tillegg til å gi publikum et gjenhør med alle de fantastiske låtene Creedence dominerte hitlistene over hele verden med, får også publikum et lite gjensyn med hvordan verden så ut i dette fantastiske året, og hvordan enkelte av Creedence sine låter ble soundtracket til en tidsalder og et samfunn preget av demonstrasjoner, flower power og massive populærkulturelle endringer.

Men, det er først og fremst den fantastiske musikken til Creedence Clearwater Revival som står i sentrum i showet, og Fortunate Sons viser i showet hvorfor de av mange kalles Norges beste til å tolke klassikere som Have you ever seen the Rain, Proud Mary, Down on the Corner, Midnight Special og mange fler.

Her blir det allsang - her blir det CreedenceMania!

_
_
_