Cxense Display

Kulturkvelden 2017

Kulturkvelden 2017 er et gratis arrangement åpent for alle. Tradisjonen tro deles kulturprisen, byggeskikksprisen og kulturstipendet ut.

I tillegg til utdeling av priser har vi følgende program: 

Kveldens foredrag er ved Ingvild Stensland

Ingvild  Stensland, fotballspiller fra Lyngdal, har to ganger blitt kåret til årets spiller i Norge, vært landslagskaptein, og vært profesjonell fotballspiller i både Norge og Europa. Ingvild har to ganger blitt nominert til FIFAs «World player of the year». Hun har også deltatt i EM, VM og OL. Vi er veldig glade for at Ingvild har sagt ja til å komme på årets kulturkveld for å fortelle om sin karriere, og sitt liv som profesjonell idrettsutøver. 

Musikalske bidrag:

Også i år blir Koremi, kulturhusets «eget» huskor med på festen. I tillegg får vi høre Kaldo og Margot Kiis. Ekteparet trakterer sang, piano og trombone, og befinner seg i jazz-sjangeren. Ekteparet har nylig flyttet til Lyngdal og arbeider som kirkemusikere i Lyngdal og Austad menighet. 

Bevertning:

Det blir som vanlig servering i pausen. 

Nytt av året:

I år skal også idrettsutøvere som har tatt norske eller internasjonale titler hedres på kulturkvelden. Ordfører Jan Kristensen står for denne markeringen.

_
_
_