Cxense Display
2

Lillian Røssaak

Hold på kirkehatten; Lillian Røssaak er Sørlandets standup-dronning!

I april 2018 debuterte Lillian Røssaak med stand-up i Kristiansands storstue, Kick Scene, noe som resulterte i fire utsolgte show, ekstraforestilling og 1200 solgte billetter. Nå ligger Sørlandet for hennes føtter og Lyngdal kulturhus blir ett av stoppestedene!

- Egentlig lå det i korta at jeg skulle bli nibarnsmor på Galgeberg i Kristiansand med krystallglass og sølvtøy til femti pluss, plassbillett til himmelen og kjøre minibuss til kirka hver søndag. Sånn gikk det ikke, og det kan jeg jo godt snakke litt skjemt og alvor om. Ikke bare skrive det. Man må jo bjuda på, sier Lillian.

Lillian Røssaak er til nå først og fremst kjent for sin vidunderlige penn, underfundig, varm og sylskarp har den underholdt oss via Sørlandets avisspalter i en årrekke. Lillan jobber som frilans skribent, spaltist og muntrasjonsråd, og har vært kåsør i NRK, fast spaltist i både Fædrelandsvennen og Kristiansand avis, tekstforfatter for Dale+Bang, Mediepartner og gudved, som hun selv ville sagt.

Lillian legger puslespill og løser kryssord med penn i kirketida, akkurat passe andaktsfull etter en liten portvin foran peisen. Hun er mor til tre, datter av sin far og ligner på sin mor. Nå har Lillian begitt seg i kast med stand-up, og hva er vel et mer naturlig enn det? Helt crazy og yolo, liksom.

I februar tar Lillian scenen i kulturhuset og Lyngdal kommer aldri til å bli seg selv igjen!

Pressen skriver:

- Ustyrtelig morsomt, frekt og freidig. Og livsbejaende så det holder.

Fædrelandsvennen

_
_
_