Cxense Display

Daniel Larsen presenterer: Magiens verden! Magiens verden

Barne- og familieshowene til Daniel er fulle av humor og overraskelser. Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Daniels store varemerke er den enorme kontakten han har med barna.

I 24 vintre har Daniel hatt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines båt mellom Sandefjord og Strømstad.
Og med godt over 1000 forestillinger de siste 5 årene er han den mest arbeidende magikeren i Norge.

Daniel Larsen «Master of Magic» er en av landets mest erfarne illusjonist i Norge. Daniel Har jobbet som profesjonell artist i over 20 år. De siste 5 årene har han holdt over 1200 show i Norge og i utlandet. Det gjør han til en av de mest hardt arbeidene magiker i Norge.

Daniel Larsen sitt varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum. Med Daniel vil dere få et show fylt med spennende illusjoner og god dose humor som deres ansatte og kunder sent vil glemme.

Daniel Larsen har underholdt i Tyskland, Sverige, Danmark, England, USA og Afghanistan. I Afghanistan underholdt han internasjonale fredsstyrker. I tillegg til dette har han underholdt det Norske kongelige hoff og deltatt i Norske talenter, hvor han kom helt til semifinalen i 2008.

Dette er med andre ord en etablert tryllekunstner og illusjonist som vi i Norge kan være stolt av.

_
_
_