Cxense Display

Miniopera: Elskovsdrikken

Velkomme til den sprudlende og stadig like populære komedien Elskovsdrikken av Donizetti.

Dette er en opera som Donizetti i samarbeid med sin librettist skrev på 14 dager på oppdrag for Teatro della Canobbiano i 1832. Forestillingen var en umiddelbar suksess. Den ble populært tilegnet Milanos kvinner og har siden vært spilt på operascener verden over. Donizetti var en virtuos i å skrive opera. Mellom 1816 og til like før sin død i 1848 skrev han tilsammen 75 operaer av ulik karakter, både komiske operaer og mer dramatiske. 

Handlingen foregår i innhøstningstiden på Sørlandet. Den unge gutten Nemorino – David Fielder – er forelsket i Adina – Vigdis Unsgård, som er avvisende men ikke helt uinteressert. Nemorino er fortvilet og forsøker å finne en løsning på hvordan hun skal gjengjelde hans følelser.  Inn i disse forviklingene lander mirakeldoktoren Dulcamara – med sin ballong med remedier og miksturer av alle slag.

Vigdis Unsgård gjør denne rollen med stor letthet og lystig spilleglede, flørtende og koketterende med både Nemorino og mirakeldoktoren.

David Fielder utfører rollen med spretten lekenhet og alvor.

Denne forestillingen ivaretar frydefullt både det humoristiske og dramatiske på en uvanlig lett, lekende og energisk måte.

Vi håper med dette å spre glede, troen på kjærligheten og himmelsk musikk og vi lover stor spilleglede fra scenen.

Billetter til Miniopera: Elskovsdrikken

  1. Lør 1. sep kl 14:00 200 kr   Sal 1 Bellevue scene opera Klassiskkonsert Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_