1

Oakland Rain

I en verden som utfordrer våre tankemønstre, handlinger og vår nysgjerrighet på daglig basis, har duoen i Oakland Rain troen på kunst. Kunst for å uttrykke følelser, spørsmål, glede, frustrasjon, men ikke minst hvordan det oppleves å være ung og drømmende.

Med nære tekster og et organisk lydbilde, har søstrene alltid holdt et fokus på hvordan verden oppleves gjennom deres øyne. Portfolioen viser bredde i lydbilde og uttrykk, men i akustisk setting hvor det kun er deres stemmer og et par instrumenter tilstede, er det ingen tvil om hvordan låtene blir skrevet. 

Siden deres debut under festivalen Sørveiv i slutten av 2014, har Oakland Rain gitt ut 4 EP-er, turnert i USA og Europa, spilt showcase-konserter som Trondheim Calling og by:Larm, og i sommer var duoen med i Kildens oppsetning av Henrik Ibsens ”Fruen fra havet” hvor de skrev og fremførte egne sanger til stykket.

Oakland Rain er for tiden aktuelle med deres nye EP «This Is a House», og gleder seg til å innta scenen på Lyngdal Kulturhus 25. januar 2020.

Konserten er på Sutnøy (på kulturhuset - ikke øya!) og Jonas B står for servering av forfriskninger til de som måtte ønske denslags.

Billetter til Oakland Rain

  1. Lør 25. jan kl 19:00 250 kr   Sal 3&4 kombinert Intimkonsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_