Cxense Display

Reven & Grisungen: Tutomaten

Tutomaten er historien om kompisene Reven og Grisungen. De har hørt om en maskin som sier tut tut hvis man putter inn ei tomflaske.

En dukkeforestilling av Teater Joker basert på boka av Bjørn F. Rørvik.

Tutomaten er historien om kompisene Reven og Grisungen. De har hørt om en maskin som sier tut tut hvis man putter inn ei tomflaske. En sånn maskin vil de også bygge, men den skal være til fulle flasker som de kan drikke opp etterpå. I tillegg til brus vil de også ha andre søtsaker. De lager derfor både sjokoladeskuff, tyggisklaff og kakefat på Tutomaten. Så er det bare å vente....... 

I historien møter vi også Dåsemiklene, Kråka, Kua og Fjompenissen Papp, og alle har en klar formening om denne oppfinnelsen. Tutomaten er en herlig fortelling om vennskap, oppfinnsomhet og ukuelig optimisme.  

En forestilling for barn i alderen 3-9 år. 

MEDVIRKENDE

Dukkespillere : Kim Helge Strømmen og Kristin Indahl

Regi og dramatisering: Bo Anders Sundstedt

Dukkemaker : Kari Noreger

Scenograf: Jan Gjerde

Musikk : Geirmund Simonsen og Raymond Enoksen

Illustrasjon plakat: Per Dybvig

Layout/design plakat og program: Rune Kårstad-Hærnes

Fotograf : Mads Nygård

Produsent : Kari Ramnefjell  

Teater Joker har 25 års erfaring i å skape teaterdramatikk for barn, og har en tydelig kunstnerisk identitet. En rekke av kompaniets tidligere forestillinger har turnert over store deler av landet, og blitt spilt bl.a. på Samtidsfestivalen, Festspillene i Bergen, Festspillene i Nord-Norge, PIT, Assitej, Showbox, TRETE-festivalen i Sverige og på gjestespill i Iran. Produksjoner de siste årene er ”Brune”, ”1814!”, ”Rebusløpet”, ”Baron Von Munchhausens Sannheter!”, ”Hundre Værelser” av Jesper Halle, ”Trillefolket” og ”Hando Kjendo” basert på barnebøkene til Tore Renberg, ”Brødre” og ”Rike Per”.

_
_
_