Cxense Display
3

Someone else's story

Ensemblet gjør kjente og mindre kjente musikallåter både solo, duetter, tersetter og kvartetter.

Runar Nørsett på tangenter

Anita Heivoll sang

Ingunn Berntsen Abrahamsen sang

Kristin Valle Printz sang

Thomas Stanghelle sang

KRISTIN VALLE PRINTZ: Hun har studert musikk ved St.Olaf College i USA. Kristin har tidligere jobbet som kulturskolelærer og rektor i Sirdal kulturskole, og er nå musikk- og språklærer ved Flekkefjord ungdomsskole. Hun har jobbet free-lance som solist og kordirigent ved konserter og arrangementer i ulike sjangre, blant annet klassisk, viser, gospel og jazz.

RUNAR NØRSETT: Han jobber som lege i Kristiansand og samtidig frilans som pianist. Han blir brukt som studiomusiker, og har gitt ut en plate med egne komposisjoner og gamle salmer sammen med Fredrik Sahlander. Han er en usedvanlig allsidig pianist, og har blant mye annet jobbet som akkompagnatør med Kristiansand symfoniorkester og er også fast pianist i jazzbandet LEO (Love Exit Orchestra). I mars 2019 gav han ut. «from the ashes»  med Runar Nørsett Trio». Runar har trådt sine barnesko i Lyngdal.

ANITA BERGE HEIVOLL: Hun har utdannelse i musikkteater fra Kulturama i Stockholm og har spilt i flere musikaler, bl.a. Fame, Which Witch, Sound of Music og Into the Woods. I tillegg har hun arbeidet freelance som sanger ved en rekke events og konserter, blant annet med vokaltrioen Amoa. Julen 2015/ 2016 deltok hun som solist i konsertserien «Soldaten og barnet» med Kristiansand strykekvartett. Hun har også vært solist på juleplaten med samme navn. De siste årene har Anita turnert med musikalkonserten «Someone Else’s Story», samt Prøysen-konserten «Tango for 3» med Ingunn Abrahamsen og Kjetil Høyer Jonassen. Anita jobber til daglig som universitetslektor i litteratur ved Universitetet i Agder.

INGUNN B. ABRAHAMSEN: Hun er utdannet sanger og sangpedagog ved UIA (musikkonservatoriet). Hun har vært vokalansvarlig på juleforestillinger på Agder Teater fra 1998-2010 og kunstnerisk ansvarlig på «Sound of Music in concert» med Sødal/Arredondo på Kilden 2014. Ingunn har jobbet som vokslansvarlig for KBUT og Sharrons dansestudio og Spinn dansestudio mange år, og er i dag sangpedagog og rektor ved Vennesla Kulturskole parallelt med studier innen ledelse ved UIA.  Som sanger har hun vært involvert i lokale konserter innen musikal, jazz og som sanger i Kristiansand studiokor. Hun turnerer for tiden også med Prøysen og «Tango for tre» sammen med Anita Heivoll og Kjetil Høyer Jonassen. Ingunn er oppvokst i Lyngdal.

THOMAS STANGHELLE: Han har masterutdannelse i klassisk sang fra Musikk-konservatoriet i Trondheim og Kristiansand, i tillegg til musikalutdannelse fra Bårdar-akademiet. Han har hatt sentral roller i flere musikaler og operaoppsetninger i Oslo. Thomas har også komponert operamusikalen «Some Sunny Night» og musikalen ”Mathilde fra Ramsøya”. Mange konserter og plateutgivelser har han også bak seg. Thomas har sterke bånd til Lista.

_
_
_