Cxense Display

Stand UP mot rasisme

Standup-galla med hele seks komikere fra Stand Up Sørlandet! Romskipet inkludering og mangfold inviterer til en kveld med mye moro, og håper DU blir med og står opp mot rasisme med latterdøra på vidt gap!

Her er alle velkomne, og til å lose oss trygt gjennom denne festaftenen har vi vært så heldige å få tak i konferansier Therese Alvseike!

Vi kan også glede oss over standup fra komikerne Fransisco Briceno, Karsten Blomvik, Ken Thomas Olsen, Kjetil Melkevik og Marlene Nøvik Stavrum.

Therese Alvseike, «Sørlandets humordronning!» Hun har holdt på med stand up siden 2015 og har blitt en publikums-favoritt når hun byr på masse selvironi, en rå humor og sjarm på scenen! I 2016 vant hun stand up-konkurransen om å bli «Sørlandets morsomste», og har de siste årene opptrådt på små og store scener over hele landet!

Ken Thomas Olsen er en selvironisk komiker fra Sandefjord som lar deg komme tett innpå sitt humoristiske hverdagsliv. Vinner av Zahid Alis stand up festival i Horten 2017. Han blir regnet som en av Norges beste nyere komikere.

Francisco Briceno er en mørk sjel fra Sørlandet som tar deg inn i et univers som svært få har kjennskap til, og leverer vitser om livets harde skole og det multikulturelle Norge med en utstråling og sjarm som får deg til å le av ting du ikke visste var greit å le av. Selv om noe av tematikken kan være hardtslående er det nesten aldri noe annet enn gøy.

Kjetil Melkevik har brukt det siste året på å reise rundt i hele Norge for å gjøre standup. Han sier målet er å stå så mye han kan, og de gangene han ikke står på scenen, står han i baren. I 2016 var han finalist i Vestlandsmesterskapet i standup (arrangert av Stand Up Bergen), og i 2017 vant han "UnCut - The Game", en standup-konkurranse under The International Comedy Box Festival i Stavanger.

Karsten Blomvik er en 22 år gammel komiker fra Stavanger. Når han er på scenen så forteller han ofte historier eller snakker om ting som irriterte han noe sykt den dagen. Selv om han kun har gjort stand up i 2 år så har han allerede fremført i alle norges storbyer og har også vært i England flere ganger hvor han har fremført på forskjellige klubber og festivaler.

Marlene Nøvik Stavrum er fersk nykommer som har drevet med stand up i under et år, til tross for hennes noe mangel på smil og energi kan hun være morsom.

_
_
_