Cxense Display

Påmeldingen er åpen! Meld deg på via www.ukm.no/lyngdal Ung Kultur Møtes 2018

UKM feiret sin 30-årsdag i 2015, og har i den anledning fått et ansiktsløft. Ny grafisk profil og nytt innhold til forkortelsen UKM er bare litt av pakka. UKM, som tidligere stod for Ungdommens kulturmønstring har nå blitt forkortelse for Ung kultur møtes.

For å holde tritt med resten av landet, og i håp om å beholde deltakerne lengre i UKM, har vi valgt å øke den nedre aldersgrensen fra 10 til 13 år (det året man fyller 13 år). Den øvre aldersgrensen er på 20 år (det året man fyller 20 år), og man har dermed mulighet til å utvikle seg over tid, og ikke minst skaffe seg verdifull scenetrening og få profesjonelle tilbakemeldinger på det man driver med. I 2016 forsøkte vi oss for første gang med økt aldersgrense, og opplevde at antall deltakere gikk ned, men samtidig at vi fikk flere eldre deltakere. I 2017 var antallet deltakere fortsatt lavt, men med flere eldre deltakere enn tidligere år. Vi håper at vi i 2018 vil se massevis av deltakere over hele aldersspennet som viser oss kultur fra alle tenkelige sjangre! Det absolutt viktigste i UKM er den sosiale biten og de unike møtene på tvers av sjanger, alder og bakgrunn.

Påmeldingene har allerede begynt å strømme på, og vi oppfordrer alle som har noe å vise frem om å melde seg på tidlig, slik at vi kan lage et best mulig arrangement i 2018! Har du gode ideer du synes vi bør bruke på UKM 2018, så ta kontakt med UKM-kontakt Pål T. Fosso på epost pal.fosso@lyngdal.kommune.no eller telefon 470 59 851. Følg også med på vår facebookside www.facebook.com/ukmlyngdal

UKM er en unik sjanse til å vise seg frem innenfor en profesjonell ramme hva gjelder lys, lyd, video og teknikk. Deltakerne får møte publikum og opplever hvordan det er å stå på en scene. UKM kan for mange være springbrettet til en kreativ karriere. Eksempler på artister som har en fortid fra UKM er blant annet: Honningbarna, Tone Damli Aaaberge, Blacksheeps, Jaga Jazzist, Hanne Hukkelberg, Odd Nordstoga og en hel drøss andre. I Lyngdal er vi opptatt av å hvert år lage tidenes UKM-arrangementet både for deltakere og publikum! 2018 er selvsagt intet unntak… Meld deg på via www.ukm.no/lyngdal i dag!

_
_
_