Cxense Display

Who's gonna fill their shoes?

Who`s Gonna Fill Their shoes (En Countrymusikkhistorie)

Countrymusikk har opp gjennom historien betydd veldig mye for folk som har fulgt sine countryhelter og idoler! Musikken har en lang historie og mange mener den også har røtter i norsk musikkhistorie og ikke minst i irsk musikk! Vi har fulgt våre helter snart i en dobbel mannsalder og også opplevd mange av historiene det fortelles og synges om på nært hold!


Noen av våre store countryhelter er gått bort og noen få er kommet inn i rampelyset. Musikken deres lever videre, men vi undrer oss over hvorfor så få klarer å fylle skoene til de som er gått bort. Vi ønsker med dette nye showet `Who`s Gonna Fill Their Shoes?`(En Countrymusikkhistorie) å hylle countrymusikkens helter fra da til nå.


Vi hyller noen titalls artister som har gjort seg bemerket i historien og nevner blant andre HANK WILLIAMS Sr, The Queen & King of Countrymusic KITTY WELLS og ROY ACUFF. WAYLON & WILLY, CASH, KRIS, MERLE OG BARE. TAMMY & GEORGE til noen av dagens store artister som VINCE GILL, ALAN JACKSON, GARTH BROOKS og BRAD PAISLEY. Ca 40 kjente kjente sanger blir fremført i en flott atmosfærisk oppsetning!


Dette showet i Lyngdal Kulturhus er i en akustisk atmosfære og blir sydd sammen av hovedartistene G.Thomas, Arly Karlsen og Steffen Jakobsen , omgitt av de to flotte gjesteartistene LINDA HANDELAND ( fra Lyngdal ) og MORGAN LEE LEHNE ( fra Vigeland ). Musikere som er med er pianist, korist og kapellmester Kim Roger Larsen, bassist Frank Olsen og trommis Torgeir Moland. Et storslagent countryshow , der vi også besøker The Grand OL´ Opry!


Velkommen til LYNGDAL KULTUHUS Fredag 10. Mars kl 19:00 !

_
_
_